Civilingeniør (Kandidat)

Ved Aarhus Universitet kan du læse til civilingeniør på 5 år ved først at gennemføre en teknisk ingeniørvidenskabelig bacheloruddannelse på 3 år og derefter en toårig kandidatuddannelse inden for teknisk ingeniørvidenskab. 

Du kan også vælge at læse til civilingeniør på 5½ år ved først at tage en diplomingeniøruddannelse på 3½ år, og derefter læse videre på en toårig kandidatuddannelse inden for teknisk ingeniørvidenskab. Dette kræver, at du opfylder adgangskrav som beskrevet under de enkelte uddannelser.

Du har også mulighed for at søge ind på vores kandidatuddannelser inden for teknisk ingeniørvidenskab med en bachelorgrad fra et andet fagområde ved Aarhus Universitet eller fra et andet universitet. Dette kræver, at du opfylder adgangskrav som beskrevet under de enkelte uddannelser.

Civilingeniør (Kandidat 2 år)


Institut for Ingeniørvidenskab udbyder følgende kandidatuddannelser inden for teknisk ingeniørvidenskab:

Kandidatgraden i ingeniørvidenskab giver dig retten til at bruge titlen civilingeniør (cand.polyt.).

Studiets opbygning


For at blive civilingeniør skal du gennemføre en relevant toårig kandidatuddannelse, som du kan tage, hvis du har en adgangsgivende bachelor- eller diplomingeniøruddannelse (se adgangskrav under uddannelserne).

Adgangsgivende ingeniøruddannelser på Aarhus Universitet