Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Du får svar på din ansøgning den 28. juli 2020 i din e-Boks

Hvis du bliver tilbudt en studieplads, skal du huske at bekræfte den senest den 3. august. Læs mere her


Der er ledige studiepladser i Aarhus på uddannelserne:
Civilingeniør i Byggeri (bachelor), Diplomingeniør i Bygning, Diplomingeniør i Bioteknologi, Diplomingeniør i Kemi, Diplomingeniør i Elektrisk energiteknologi, Diplomingeniør i Maskinteknik.

Der er ledige studiepladser i Herning på uddannelserne:
Diplomingeniør i Elektronik, Diplomingeniør i Elektrisk energiteknologi, Diplomingeniør i Maskinteknik.

NYHEDER

Flere og flere vil være softwareingeniører, og tendensen er ikke kun gældende for mænd. Antallet af kvinder, der har søgt optagelse på uddannelserne på AU er næsten fordoblet fra 2019 til 2020. Foto: Jesper Bruun
Antallet af tilbudte pladser på uddannelserne softwareteknologi og computerteknologi siden 2013 er steget støt.

30.07.2020 | AU Engineering

Boom i antallet af kvinder, der vil være softwareingeniør

Ingeniøruddannelserne inden for software- og computerteknologi på Aarhus Universitet er mere populære end nogensinde før. Og antallet af kvinder, der har fået tilbudt plads, er fordoblet på blot ét år.

Projektet åbner op for en helt ny fremstillingsmodel, som giver virksomheder mulighed for rentabel on-demand produktion af endog meget specialiserede produkter. Her professor Peter Gorm Larsen. Foto: AU Foto.

29.07.2020 | AU Engineering

Startskuddet er gået: Stort innovationsprojekt skal løfte SMV’er op på digitaliseringsbølgen

Det Horizon 2020-finansierede innovationsprojekt DIGITbrain er nu startet, og planen er at lade små- og mellemstore produktionsvirksomheder fra hele Europa drage fordel af AI-baseret behovsstyret produktion.

Samlet set går ingeniøruddannelserne på Aarhus Universitet frem med 18 pct. flere pladstilbud i forhold til sidste år. Foto: AU Foto / Jesper Bruun.

28.07.2020 | AU Engineering

Fuldt hus på ny ingeniøruddannelse

Mekanik er blevet populært på Aarhus Universitet, hvor den nye bacheloruddannelse af samme navn har trukket mere end fulde huse. Samtidig er maskinteknik i år den mest populære diplomingeniøruddannelse. I alt går ingeniøruddannelserne 18 pct. frem i forhold til sidste år.

ARRANGEMENTER

fre 21 aug
07:30-09:15 | PwC, Jens Chr. Skous Vej 1, Aarhus
Science to Business - Tema: Effektive byggeprocesser
Science to Business stiller denne gang skarpt på effektive byggeprocesser. Byggeprojekter er i dag udfordret af spild, fejl og mangler såvel som ekstraarbejde. Ved at minimere uhensigtsmæssighederne gennem forbedret byggeledelse kan produktiviteten i et byggeprojekt øges markant og antallet af nødstedte projekter kan minimeres.
ons 30 sep
15:00-17:00 | AU Engineering, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C
Åbent hus på ingeniøruddannelserne i Aarhus
Overvejer du at læse til civilingeniør eller diplomingeniør i Aarhus? Deltag i vores Åbent hus den 30. september 2020, kl. 15-17 og hør om ingeniøruddannelserne på Aarhus Universitet.
ons 04 nov
16:00-18:00 | AU Engineering, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C
Åbent hus på Adgangskursus
Adgangskursus er din genvej til ingeniøruddannelsen. For dig, der har en erhvervsuddannelse eller erhvervserfaring, men som mangler en adgangsgivende eksamen for at kunne begynde på en ingeniøruddannelse. Kom til åbent hus og hør om mulighederne.

Download Profile 2020 - Department of Engineering