Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Teknologiens svar på verdens store udfordringer

Ingeniørvidenskab er nøgleordet i den teknologiske revolution. Det er bindeleddet mellem dyb teoretisk naturvidenskab og dens kreative anvendelse, og i århundreder har ingeniørvidenskaben ændret verden.

Ved Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet, skaber vores forskere bæredygtige teknologiske løsninger på nogle af samfundets største udfordringer. Gennem nationalt og internationalt anerkendt teknisk-naturvidenskabelig forskning stræber vi efter at bidrage til en bæredygtig udvikling af verdenssamfundet. Til at skabe grønne løsninger på grænseløse globale udfordringer inden for bl.a. klima, energi, fødevarer, sundhed, miljø og byggeri. 

Institut for Ingeniørvidenskab blev etableret i 2011 og samler i dag Aarhus Universitets forskningsaktiviteter inden for det teknisk-naturvidenskabelige område

Vores forskningsaktiviteter er baseret på et stærkt fokus på dybe tekniske færdigheder inden for de klassiske ingeniørdiscipliner bioteknologi, kemiteknologi, byggeri, elektroteknologi, computerteknologi og maskinteknik.

Download Profile 2020 - Department of Engineering