Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

Morten Østergaard, minister for Forskning, Innovation og Videregående uddannelse, tester en kombineret bilrude og såkaldt OLED-skærm, der kan forvandle tung trafik til bølgende hav og huse til dyr på en savanne. Ved siden af ses Kinas ambassadør i Danmark Li Ruiyu, adm. direktør i Bang & Olufsen Tue Mantoni og ingeniørstuderende fra Aarhus Universitet Pavel Lisouski, der står bag idé og prototype.

26.09.2013 | Mennesker og kulturer

Innovative studerende giver Bang & Olufsen gode idéer

For andet år i træk bærer en ny innovationsmetode frugt hos Bang & Olufsen. Ingeniørstuderende har i tre uger deltaget i en innovationscamp i Kina, og i går åbnede undervisningsminister Morten Østergaard og den kinesiske ambassadør udstillingen ”Little Shanghai”, hvor de studerende præsenterede deres projekter for Bang & Olufsens topledelse og de…

Navitasbyggeriet er i gang igen og vil står klar til indvielse ved semesterstart efter sommerferien. (arkiv-illustration)

26.09.2013 | Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

Navitasbyggeriet i gang igen

Bygherrekredsen bag Navitas-byggeriet i Aarhus har indgået aftale med A. Enggaard om at færdiggøre entreprisen efter Pihl & Søn. Byggeriet, som har stået stille siden Pihls konkurs i august, går i gang igen i dag.

06.09.2013 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen, Private og offentlige virksomheder

Fremtidens intelligente landbrug står for døren

Små robotter kan være et vigtigt værktøj i bestræbelserne på at bjerge biomasse, hvor store landbrugsmaskiner har det svært.