Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

De to ingeniørstuderende Anders Bæk Møller (tv) og Sander Louring oplever lige nu stor international succes med et nyt spil til mobil og tablet. 
The Bearded Hero har været på forsiden af App Store i blot en uge, men er allerede blevet købt tusindvis af gange i 141 lande.

10.07.2014 | Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

Studerende hitter med spil på App Store

Det danske mobil- og tabletspil The Bearded Hero har stor succes og bliver nu markedsført af Apple over hele verden. Det er to ingeniørstuderende, der står bag spillet, som på kort tid er blevet købt og downloaded tusindvis af gange.

Anders Filsøe Ramsing læser til civilingeniør og hører til blandt den femtedel af ingeniørstuderende på Aarhus Universitet, der har en håndværksmæssig baggrund. (Foto: Henrik Olsen, Ingeniørhøjskolen arkiv).

03.07.2014 | Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

Ingeniørstuderende blæser på den sociale arv

Mens det står sløjt til med den sociale mobilitet i samfundet, så sker der noget på ingeniøruddannelserne, hvor et af nutidens mest iøjnefaldende mønsterbrud er i fuld gang.

Forskere har udviklet en ny type to-kamret reakoter, der kan omdanne CO2 til CO, man kan bruge til  fremstillingen af lægemidler. (Foto Anders Trærup, AU)

01.07.2014 | Institut for Ingeniørvidenskab

CO2 – Fra affaldsstof til lægemiddel i én proces

Aarhusianske forskere skaber medicin ud af den store klimasynder CO2 i en proces, der samtidigt også forskåner de ansatte i medicinalindustrien for kontakt med farlig kulilte.