Institut for Ingeniørvidenskab har en række lokale udvalg. Du kan læse mere om de forskellige udvalg nedenfor.
Adjunktudvalget mødes en gang i kvartalet og har til opgave at:
Adjunktudvalgsmedlemmer
Udvalget består af to repræsentanter fra hver sektion. Hvert medlem sidder i udvalget i et år og nye medlemmer vælges på den årlige adjunkt-dag.
Arbejdsmiljøudvalget har til opgave at sikre, at gældende sikkerhedsregler bliver overholdt i instituttet.
Udvalgets opgaver indebærer bl.a.:
Alle medarbejdere i instituttet har et medansvar for sikkerheden på arbejdspladsen. Hvis man bliver bekendt med farlige eller potentielt farlige situationer på arbejdspladsen, skal man straks henvende sig til sin nærmeste arbejdsmiljørepræsentant.
Arbejdsmiljøudvalgsmedlemmer
Det lokale arbejdsmiljøudvalg består af en formand, som er udpeget af institutlederen, to ledelsesrepræsentanter, som også er udpeget af institutlederen og af en medarbejdervalgt repræsentant.
Arbejdsmiljøgrupper
Instituttet har tre arbejdsmiljøgrupper: værksteder herunder biogasanlægget, kontorer og laboratorier. Hver gruppe har minimum en medarbejder- og en ledelsesrepræsentant.
Forskningsudvalget er et lukket forum i instituttet, der har til opgave at rådgive institutlederen. I udvalget behandles bl.a.:
Medlemmer af forskningsudvalget
Medlemmerne af udvalget er seniorforskere/lektorer eller professorer fra instituttets fire forskningssektioner. Derudover er institutlederen fast medlem af udvalget.
Institutforummet har til opgave at sikre udvikling af ideer og kvalitet samt sikre gennemsigtighed og legitimitet i de beslutninger, der træffes om relevante akademiske emner. Udvalget arbejder også målrettet med instituttets akademiske og sociale identitet.
I institutforummet diskuteres emner som:
Medlemmer af institutforum
Institutlederen er fast medlem af udvalget.
VIP repræsentanter:
Post-Docs/PhD repræsentanter:
TAP/AC TAP repræsentanter:
Studenterrepræsentanter:
Observatører:
Sekretær:
Myndighedsbetjeningsudvalget har en koordinerende funktion internt og eksternt i forhold til myndighedsbetjeningsopgaverne i instituttet. Derudover skal udvalget holde sig orienteret om nye muligheder for at udvide instituttets aktiviteter inden for myndighedsbetjeningen. Udvalget trækker på forskningskompetencer på tværs af instituttet.
Medlemmer af myndighedsbetjeningsudvalget
Ph.d.-udvalgets opgave er at sikre kvalitet og udvikling af instituttets ph.d.-program i tæt samarbejde med Graduate School of Technical Sciences (GSTS).
Udvalget har bl.a. følgende opgaver:
Ph.d.-udvalgsmedlemmer
Ph.d.-udvalget består af VIP medlemmer fra instituttet og ph.d.-studenterrepræsentanter. Udvalget ledes af en formand og har en sekretær tilknyttet, som håndterer de administrative opgaver for udvalget.
Samarbejdsudvalget arbejder ud fra en præmis om, at ledelse sker i tæt dialog med de ansatte og at de ansatte deltager aktivt i udviklingen af arbejdspladsen.
Udvalget har til opgave at diskutere arbejdspladsrelaterede problemstillinger f.eks.:
Samarbejdsudvalgsmedlemmer
Uddannelsesudvalgets primære opgave er at sikre stærke, forskningsbaserede civilingeniøruddannelser. Udvalget består af studielederen, de uddannelsesansvarlige for civilingeniøruddannelserne og instituttets sektionsledere:
Formand
Uddannelsesansvarlige
Sektionsledere
Sekretær
Udover det overordnede uddannelsesudvalg er der også nedsat et udvalg for hver enkelt civilingeniøruddannelse.
Biomedicinsk teknologi
| Byggeri
|
Computerteknologi
| Elektroteknologi
|
Kemi og bioteknologi
| Mekanik
|