Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Uddannelse

Læs civilingeniør på 5 år

Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet

Den 5-årige civilingeniøruddannelse på Aarhus Universitet er en forskningsbaseret teknisk og ingeniørvidenskabelig uddannelse. Uddannelsen giver dig en solid teoretisk viden og eksperimentel erfaring, og du lærer at udvikle og skabe ny viden inden for dit fagområde. På Aarhus Universitet har du desuden gode muligheder for at arbejde tværfagligt med højteknologi. Det er med til at give dig en kompetenceprofil, der er stærkt efterspurgt i både private virksomheder og i forskningsinstitutioner.

Som færdiguddannet civilingeniør kan du analysere og løse komplicerede problemstillinger. I din karriere som civilingeniør vil du komme til at arbejde med at udvikle højteknologiske løsninger, der kan bane vej for nye opfindelser og innovation. Civilingeniører er frontløbere for mange store forandringer i vores samfund og får i dag job i stort set alle brancher, hvor teknologi spiller en rolle, både i Danmark og i udlandet. 

Den 5-årige civilingeniøruddannelse starter med en 3-årig bacheloruddannelse, der automatisk kvalificerer dig til den 2-årige kandidatuddannelse.